Από το 2014 οι προπληρωμές ασφαλίστρων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες θα προχωρήσουν από τη νέα χρονιά στην εφαρμογή της διάταξης της Τ.Ε. για άμεσες καταβολές των ασφαλίστρων, χωρίς περιθώρια χρονικών καθυστερήσεων.

Όπως τονίζουν έγκυρες πηγές, οι ασφαλιστικές εταιρείες από την καινούργια χρονιά θα «βάλουν σε τροχιά» προείσπραξης τα νέα ασφαλιστικά συμβόλαια, με το σύστημα των ταχυπληρωμών. Πιο συγκεκριμένα -όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα- η νέα εγκύκλιος της Τράπεζας Ελλάδος για την άμεση πληρωμή των συμβολαίων θα «ακολουθηθεί κατά γράμμα» από τις ασφαλιστικές, με στόχο να «μαζέψουν» τα ανείσπρακτα ποσά και να ελέγξουν τα ανασφάλιστα οχήματα. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο και για εταιρείες που θα δέχονται την καταβολή των νέων συμβολαίων μόνο με ταχυπληρωμές. 

Παράλληλα, αρκετές εταιρείες θα θελήσουν, σύμφωνα με τη νέα διάταξη, να εισπράξουν και τα ασφάλιστρα προηγούμενων μηνών, είτε με 4 άτοκες τμηματικές καταβολές, είτε με μικρό ετήσιο επιτόκιο για 6 και πάνω δόσεις, οι οποίες -δόσεις- θα μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 12.

admin

Ιστότοπος: www.mastorisf.gr

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση:  Πολυτεχνείου 3, Άγιος Νικόλαος, 72100
  • Τηλ:  +(030) 28410 82460
  • Fax:  +(030) 28410 82460
  • Κιν:  +(030) 6972 336627
  • E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web:  http://www.mastorisf.gr

Θα μας βρείτε